Body & mind
(individueel)

Wil je graag af van lijstjes en restricties, food-tracken of continu wegen? Je wil je vrij voelen? Maak een punt van goede voeding. Integreer beweging als vast onderdeel in jouw leven. Kies voor een duurzame aanpak, veranderen kost tijd. Gun jezelf die tijd.

Samen met jou ga ik graag aan het werk om er een duurzame methode van te maken. We nemen alleen datgene mee wat bij jou past. Zodat je (weer) lekker in je vel zit, op gewicht kan blijven en kan genieten. Een gezond lijf en een sterke mindset creëer je zelf. Ik werk niet met vaste voedingsschema's omdat dat jou op lange termijn niet gaat helpen. Door zelf te doen en zelf te ontdekken, creëer je duurzaamheid. Als we dan na 12 weken het traject afsluiten, weet jij zelf hoe je verder kan.

De START bepaal jij!

250,- (alleen coaching)

Kies deze optie wanneer je al traint, maar extra aandacht wil voor je voeding, of mindset.

 

 

 

Meer weten?

Onderstaand een aantal vragen die regelmatig voorbij komen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje. Mocht je mij persoonlijk willen spreken, weten of er een klik is? Plan dan geheel vrijblijvend een gesprek in. Check de agenda voor een tijd die jou het beste uitkomt.

FAQ

Waar vind de individuele coaching plaats?

Individueel kan zowel online als offline. Dat ligt ook aan jouw voorkeur. Vind je het prettig om thuis af te spreken of misschien wandelend. Dan kan dat ook, mits het in of rond IJsselstein is.

Waar trainen we?

Dit doen we voornamelijk buiten, op een locatie bij jou in de buurt (ca 15km rondom ijsselstein). Woon je verder weg? Dan kan een training ook online plaatsvinden.


Ik hou niet van sporten, wat nu?

Bewegen draagt bij aan een goede gezondheid, er zijn heel veel manieren van bewegen. In beweging zijn is een groot onderdeel van hoe ik coach. Graag ga ik samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik geloof er in dat ook als je niet van sporten houdt er toch dingen zijn die je kan doen.

Ik volg een speciaal dieet, kan dat?

Jazeker. Alle trajecten zijn gebaseerd op wat goed bij jou past. Aanpassingen die we doen komen voort uit de lijfstijl die je nu hebt.


Waarom geen vast voedings-schema?

Mijn ervaring is dat schema's maar tijdelijk werken. Ik bouw graag samen met jou aan duurzaamheid. Je hebt er niks aan om na 3 maanden weer terug bij af te zijn.