Boost je superpower
(individueel)

In 3 gesprekken pakken we aan wat op dit moment het belangrijkst is voor jou. We kijken niet alleen naar jouw DOEL(en), we gaan kijken naar welke methoden en gewoonten jou op dit moment het beste kunnen helpen. In 3 gesprekken help ik je verder op weg, oplossingsgericht en verhelderend. Zodat je TOOLS hebt om zelfstandig verder te kunnen. Ook hierbij ligt de FOCUS op duurzaam en houdbaar op de lange termijn. Want daar heb jij het langst plezier van.

De start bepaal jij!

150,-

 
 

Meer weten?

Onderstaand een aantal vragen die regelmatig voorbij komen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje. Mocht je mij persoonlijk willen spreken, weten of er een klik is? Plan dan geheel vrijblijvend een gesprek in. Check de agenda voor een tijd die jou het beste uitkomt.

FAQ

Waar vind de individuele coaching plaats?

Individueel kan zowel online als offline. Dat ligt ook aan jouw voorkeur. Vind je het prettig om thuis af te spreken of misschien wandelend. Dan kan dat ook, mits het in of rond IJsselstein is.

Ik hou niet van sporten, wat nu?

Bewegen draagt bij aan een goede gezondheid, er zijn heel veel manieren van bewegen. In beweging zijn is een groot onderdeel van hoe ik coach. Graag ga ik samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik geloof er in dat ook als je niet van sporten houdt er toch dingen zijn die je kan doen.