Geluks-route
(groep)

Er zijn van die momenten in het leven dat je de balans even kwijt bent. Je hebt misschien een hoop ballen hoog te houden: werk, kinderen, sport een partner etc. Daarin kun je jezelf verliezen. Fijn om te weten dat je niet alleen bent daar in en dat er een coach voor je klaar staat om je daarbij te helpen.

In deze online 'training' ga ik jou helpen je doelen helder te maken. In 6 sessies komen we om de week met een groep (max 10 deelnemers) samen. We inventariseren hoe het er voor staat en gaan samen werken aan oplossingen. Alles vanuit positiviteit. Wat kan er WEL i.p.v. wat kan er NIET? Kleine stappen maken grote impact. 'Normaal' doen, zonder restricties. Datgene DOEN wat lange termijn vol te houden is. Je leert luisteren naar jouw lichaam. Zet je zelf op een en ga aan de slag! Met de TOOLS uit deze training kun je altijd geheel zelfstandig verder uitbouwen.

Zodra er 6 aanmeldingen zijn, gaan we van start.
Schrijf je nu in en je wordt op de hoogte gehouden.
Wil je snel aan de slag? Schrijf je dan samen in!

129,-

Meer weten?

Onderstaand een aantal vragen die regelmatig voorbij komen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje. Mocht je mij persoonlijk willen spreken, weten of er een klik is? Plan dan geheel vrijblijvend een gesprek in. Check de agenda voor een tijd die jou het beste uitkomt.

FAQ

Waar vind de groeps-coaching plaats?

Dit gebeurt online, op een vast tijdstip. Elke meeting ontvang je een link naar Zoom.

Ik hou niet van sporten, wat nu?

Bewegen draagt bij aan een goede gezondheid, er zijn heel veel manieren van bewegen. In beweging zijn is een groot onderdeel van hoe ik coach. Graag ga ik samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik geloof er in dat ook als je niet van sporten houdt er toch dingen zijn die je kan doen.


Ik volg een speciaal dieet, kan dat?

Jazeker. Alle trajecten zijn gebaseerd op wat goed bij jou past. Aanpassingen die we doen komen voort uit de lijfstijl die je nu hebt.

Waarom geen vast voedings-schema?

Mijn ervaring is dat schema's maar tijdelijk werken. Ik bouw graag samen met jou aan duurzaamheid. Je hebt er niks aan om na 3 maanden weer terug bij af te zijn.