Samen of liever 1 op 1?


Groepen

Groepscoaching heeft als voordeel dat je het samen doet. Je kan op elkaar terug vallen, je helpt elkaar doorzetten en het gezelschap maakt de coaching aangenaam! Bang dat jij uit de toom valt? Wees gerust. We zijn allemaal anders, daardoor valt niemand uit de toom. We zijn allemaal uniek.
Ontdek de kracht van groepscoaching, ontdek de kracht POWER van samen.

Mijn ervaring vertelt me dat er een groot vertrouwen in een groep. Jij deelt alleen dat wat je wil delen. Je leert van elkaar, een andere kijk brengt nieuwe inzichten. De groepen zijn klein, zo is er voldoende aandacht voor jou als individu en heb je toch de voordelen van samenwerken in een groep. Wil je graag samen meedoen, met een vriendin, jouw moeder, of zus? Ook dan zijn jullie samen natuurlijk van harte welkom.


Persoonlijk

Wil je werken aan een specifiek doel, hetzij op het vlak van voeding, of juist mindset? Ook dan zit je goed! Ga voor de persoonlijke aanpak. Ook als je eerder een traject hebt doorlopen is dit een mooie optie voor een REFRESH. In 3 gesprekken nemen we mee wat op dit moment het belangrijkst is voor jou. Je krijgt de TOOLS om zelfstandig door te pakken.

We kijken naar het punt waar je nu staat en we exploreren waar je heen wil. Aan de hand van jouw wensen en doelen gaan we een aanpak neerzetten. We bouwen een duurzame oplossing. Zodat jij met 3 gesprekken zelfstandig verder kan werken.

Hoe ik in het leven sta?

Ik zorg graag goed voor mezelf. Ik sport veel en eet gezond. Geloof me, ik eet ook wel eens ongezond, bingewatch op Netflix en eet chocola. Dat alles in combinatie met een gezonde levensstijl noem ik balans. Ik ben trots op mijn lichaam. Fysiek sterk heeft mij mentaal sterk en weerbaar gemaakt.

Is dat altijd zo geweest?

Nee, integendeel. Ik ben op mijn pad de nodige uitdagingen tegengekomen. Ik heb een historie met depressie, waarvan ik inmiddels volmondig kan zeggen dat dat achter me ligt. Daarnaast is het met ADD nog steeds niet altijd makkelijk. Sporten, goede voeding en structuur helpen mij enorm. Het geeft me houvast.

Wat mij zo ver heeft gebracht?
  • Luister naar je lichaam, negeer niet wat het je probeert te vertellen.
  • Geloof in jezelf, vertrouw op je gevoel. Als iets niet goed voelt, is dat met een reden.
  • Consistentie is de sleutel.
  • Routine maakt het leven makkelijk.
Waarom ik doe, wat ik doe?

Het leven is te mooi om lang ongelukkig te zijn. Zit je niet lekker in je vel? Heb je moeite je draai te vinden? Dat kan, maar dat het er nu niet lukt, betekent niet dat het altijd zo zal blijven. Ga er mee aan de slag, hoe moeilijk dat ook kan zijn.

Heb vertrouwen

Sport en gezond eten is een onmisbare bijdrage voor een sterk lijf en bijpassende mindset, het een versterkt het ander. Jij kan het ook, daar ben ik van overtuigd.

Normaal

Ik doe graag normaal over eten, ik doe graag normaal over het leven. Waar het kan: maak het makkelijker, niet moeilijker. Zo sta ik in het leven, zo voed ik mijn kinderen op en dat pas ik toe in mijn coaching.

Opleidingen

AALO
Crossfit L1 trainer

Overload Worldwide:

  • PHP (Personal Hormonal Profiler)
  • Kettlebell master
Werkervaring

The Power Community (personal) trainer, div. interne trainingen, verzorgd door Overload Worldwide.

DeMIX Nieuwegein

Fitness-manager, fitness instructeur, leefstijlcoach, (small) group trainer.

Zelfstandig coach

Als leefstijl-coach heb ik veel mensen mogen helpen naar een gezondere, fittere versie van zichzelf. Zowel in groepen als individueel.

Inmiddels werk ik al weer een paar jaar als personal trainer en coach.